Відео - На Заставнівщині відбувся автопробіг присвячений Дню Перемоги над нацизмом у Європі

 

Щороку, за ініціативи Заставнівської автомобільної школи (ТСОУ)та ВПУ№24 проходить автопробіг, присвячений Дню Перемоги над нацизмом у Європі.

За кермом авто досвідчені водії та учні автошколи. В населених пунктах Заставнівщини біля памятників загиблим учасникам світової війни кортеж зустрічають школярі, педагоги, представники громадськості.

Новини по темі: Відео - В Заставні відбулася Факельна хода присвячена Дню пам’яті та примирення

У високість линуть слова спогадів про далекі роки війни 1941 –1945 років, про воїнів – односельчан, що повернулися додому птахами смутку, їх звитяга та подвиг навічно залишаться у памяті  прийдешніх поколінь.

Учасники автопробігу, за традицією,  розпочали свій курс від РДА, де до них з подячним словом звернувся перший заступник голови райдержадміністрації Василь Молдован.

Далі шлях проліг до памятника загиблим заставнівчанам у райцентрі та до населених пунктів: Веренчанка, Кадубівці, Звенячин, Кострижівка.

Читайте також: Відео «Пам’ятаємо! Перемагаємо!» Заставнівчани відзначили 74 –ту річницю від Дня перемоги над нацизмом у Європі

Організатори щорічної акції памяті голова Заставнівської районної ради ветеранів Орися Скорейко та директор Заставнівської автомобільної школи (ТСОУ)

Володимир Гула щиро дякували дітям та дорослим за пошану до патріотичного подвигу своїх дідів та прадідів у роки війни з німецьким фашизмом.

Поділися з друзями



Top