13 лютого на території с. М.Кучурів, здійснено по дворовий обхід приватних домоволодінь (фото)

 

Під час профілактичного рейду, особливу увагу учасники заходу звернули на багатодітних, малозахищених та одиноких людей похилого віку.

13 лютого 2020 року на території с. М.Кучурів, Заставнівського району здійснено по дворовий обхід приватних домоволодінь представниками Заставнівського РС УДСНС спільно з працівниками ДПРЧ-5, працівниками сільської ради, та працівником Управління соціального захисту населення в Заставнівському районі з метою запобігати виникненню пожеж і безпеки життєдіяльності людей та  навчання  населення правилам пожежної безпеки, проводились агітаційно-пропагандистські заходи серед населення щодо дотримання пожежної безпеки під час зимового періоду.

Під час подвірних обходів рятувальники перевірили стан приладів опалення, електромереж та вказали на існуючи недоліки.

Також співробітники ДСНС наголосили господарям приватних домоволодінь бути обережними при користуванні електричними та газовими приладами, намагатись не перевантажувати електромережу та користуватись лише сертифікованими приладами для обігріву осель.

На завершення профілактичного відпрацювання фахівці Служби порятунку вручили жителям села тематичні листівки з основними правилами пожежної безпеки в побуті.

Нагадаємо: 12 лютого Через неправильну експлуатацію газових приладів на Заставнівщині ледь не загинула бабуся та онук



Top