Житель с.Добринівці вчинив два злочини на території Чернівецької області йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі

 
36-річний житель Заставнівського району вчинив два злочини на території Чернівецької області. В результаті проведених поліцейських заходів оперативники розшукали грабіжника та вилучили викрадене майно. 
До Садгірського відділення поліції надійшла заява від 44-річного чернівчанина, який повідомив про те, що невідома особа відкрито заволоділа його гаманцем з коштами та кредитними картками.
Заявник детально описав ймовірного правопорушника, та зазначив, що під час спільного розпивання алкогольних напоїв його майном заволодів малознайомий житель села Добринівці.
Унаслідок проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу грабіжника. Потерпілий підтвердив, що саме 36-річний житель села Добринівці заволодів гаманцем.
Так, співробітникам Заставнівського відділення поліції стало відомо, що вищевказаний зловмисник причетний до ще одного, раніше скоєного, аналогічного злочину на території району. 
А саме, перебуваючи в селі Товтри порушник, відкрито заволодів гаманцем з грошима 76-річної місцевої жительки. 
За вказаними фактами слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.
Зловмиснику за вчинені злочини загрожує до чотирьох років позбавлення волі.


Top