Вітання голови Заставнівської райдержадміністрації з нагоди Дня Національної поліції України!

 
Вітання

Шановні поліцейські та працівники Національної поліції Заставнівщини! Щиро вітаю Вас із професійним святом!

Ви пов’язали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, а також надання допомоги тому, хто її потребує.

Поступово і впевнено, не словом, а ділом Ви втілюєте основний принцип діяльності правоохоронного органу – служити та захищати. Приємно відзначити, що у повсякденній роботі Ви демонструєте високий професіоналізм, мужність, відданість справі, Присязі та службовому обов’язку, при цьому залишаєтеся неупередженими та об’єктивними.

Новини по темі: Відео - Як на Заставнівщині відзначали день Національної поліції України

Переконаний, що завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та за умови всебічної підтримки з боку суспільства Ви, працівники поліції, з честю будете виконувати поставлені завдання зі зміцнення законності й правопорядку в Україні.

У цей день висловлюю щиру вдячність всім працівникам та ветеранам поліції за самовіддану працю, бажаю і надалі мужності, витримки й наснаги, нехай удача та професійні успіхи будуть Вашими постійними супутниками у житті.

Від щирого серця зичу всім Вам родинного добробуту, міцного здоров'я і щастя.

З повагою, Юрій Кітар – голова Заставнівської районної державної адміністрації

 



Top